Recept: Lasagne soep met vegan ricotta

Omdat ik op het werk op het moment in een hele drukke periode zit, ben ik op zoek naar makkelijke en snelle éénpansgerechten die ik het liefst de volgende dag ook weer als lunch kan eten. Dit recept komt van Liv’s healthy life, een Youtuber die veel makkelijke vegan recepten deelt. Natuurlijk heb ik er wel mijn eigen draai aan gegeven en vandaag deel ik mijn versie met jullie.

Wat heb je nodig voor 2 à 3 personen?

  • Een pak tomatenpassata van 500 gram
  • 500 ml groentebouillon
  • Veel groentes naar keuze – ik heb 400 gr champignons, één gele en één rode paprika gebruikt
  • 250 gram pasta naar keuze of 15 lasagnebladen in stukjes gebroken
  • Je lievelingskruiden, ik gebruikte oregano, italiaanse kruiden, knoflookpoeder en basilicum

Wat ga je doen?

Snijd de groente in stukjes. Doe de passata samen met de bouillon in een pan en verwarm op middelhoog vuur. Voeg hier nu de groenten en de pasta aan toe en kruid zoals je het zelf lekker vindt. Als de pasta en de groentes gaar zijn, is het al klaar!

Ik topte het af met zelfgemaakte plantaardige ricotta (het recept vind je hier) en wat verse basilicumblaadjes.

Eet smakelijk!

Liefs, Ilse

Lasagne soep met vegan ricotta

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s