Mijn favoriete vegan blogs

Het is helaas al een tijd geleden dat ik wat heb geplaatst op deze blog of op mijn Instagram. Door een gebrek aan tijd en omdat ik mensen niet tot last wilde zijn, heb ik ook anders gegeten dan normaal. Ik merk nu heel erg dat dit door mijn lichaam niet zo gewaardeerd wordt! Het is alleen erg lastig als je er even uit bent, om er dan weer in te komen. Zit jij ook in zo’n situatie, of ben je benieuwd hoe ik zorg dat ik uit mijn dip kom? Ik heb een mooie lijst met de leukste vegan blogs samengesteld waar ik altijd nieuwe motivatie en inspiratie vandaan haal.

De Groene Meisjes, http://www.degroenemeisjes.nl  

De blog is begonnen door twee groene meisjes, maar nu is Merel nog in haar eentje over wat eigenlijk helemaal niet erg is! Ze schrijft dagelijks over wat haar bezig houdt, hoe we ons leven een beetje groener kunnen maken en ze deelt de lekkerste recepten (inclusief jaloersmakende foto’s). Ik kom hier niet alleen voor de recepten maar ook voor de leestips, reistips en persoonlijke artikelen. Ik vind dit echt by far de leukste groene blog van Nederland.

de Groene Meisjes

Oh She Glows, http://www.ohsheglows.com

Oh She Glows is een Engelstalige blog geschreven door Angela Liddon. Naast haar blog heeft ze ook een aantal kookboeken uitgebracht die volledig plantaardig zijn. Haar schrijfstijl is onwijs leuk en haar recepten zijn meestal erg makkelijk te maken. Van ontbijtjes tot snacks, sauzen en dips: bij Angela kun je het allemaal vinden.

Oh She Glows

Minimalist Baker, http://www.minimalistbaker.com

Ik HOU van deze website. Ik vind eigenlijk alles aan de Minimalist Baker geweldig. De recepten zijn altijd lekker en makkelijk te maken: het doel van de blog is om recepten te posten die óf niet langer dan 30 minuten duren, óf niet meer dan tien ingrediënten bevatten, óf in één pan te maken zijn. Ik heb al veel van deze blog gemaakt en nog niets is mislukt. De foto’s zijn ook altijd mooi, je merkt gewoon dat Dana weet wat ze doet. Ook kun je op Minimalist Baker veel tips vinden voor beginnende bloggers.

Minimalist Baker

LazyCatKitchen, http://www.lazycatkitchen.com

Door haar liefde voor dieren is Ania begonnen met plantaardig eten. De recepten die ze op haar blog deelt zijn alledaagse recepten die eigenlijk helemaal niet moeilijk te maken zijn. Zij heeft gewoon heel veel recepten op haar blog staan die mij aanspreken, ik heb hier bijvoorbeeld ook mijn allerlievelingsrecept voor vegan bolognese gevonden. Dit is echt een aanrader!

Lazy Cat Kitchen

Wallflowerkitchen, http://www.wallflowerkitchen.com

Ik weet eigenlijk niet meer hoe ik op deze site ben gekomen maar sinds dat is gebeurd ben ik er wel wekelijks te vinden. Aimee maakt prachtige foto’s van haar recepten en ik vind de website mooi en overzichtelijk. Haar recepten zijn net weer even anders en dus zeker een bezoekje waard.

Wallflower Kitchen

Vegan Richa, http://www.veganricha.com

Vegan Richa heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt. Richa deelt onwijs lekkere Aziatische en Indiase veganistische recepten op haar blog. Bij elke foto en elk recept begin ik te watertanden en ik vind het geweldig dat de kruiden die zij gebruikt weer zó anders zijn dan de kruiden die wij in Nederland of sowieso in Europa gebruiken. In de Toko ben ik intussen kind aan huis want deze recepten zou ik niet willen missen!

Vegan Richa

Zo, nu heb je alle blogs waar ik wekelijks op kijk ook gezien. Ik voel me altijd onwijs geïnspireerd en weer gemotiveerd om gezond en lekker te koken: deze blogs geven me gewoon het gevoel dat alles mogelijk is! Ik leer zó veel nieuwe smaken en combinaties kennen, ik zou jullie echt allemaal aanraden om eens wat verder te kijken dan allerhande.nl. Er is zo veel te ontdekken, en ik hoop ook dat jullie zien dat veganistisch koken helemaal niet lastig hoeft te zijn!

Wat is jullie favoriete foodblog?

Liefs, Ilse

beste vegan blogs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s