Mijn Monbento Lunchbox

Ik spendeer best (te) veel tijd op Instagram en verlekker me vaak aan alle mooie food-fotos die daar te vinden zijn. Veel van deze foto’s kwamen voorbij in een bijzonder doosje: een bento box. Dit is een lunchbox die uit verschillende delen bestaat die je afzonderlijk van elkaar kunt vullen en afsluiten en ook kunt inrichten met verschillende bakjes, zodat je bepaalde dingen fris/knapperig kunt houden.

Naast dat je er flink wat mooie plaatjes van kan schieten als je er een beetje tijd aan besteedt, zijn dit gewoon erg fijne bakjes. Ze sluiten hermetisch dus je eten blijft lekker vers. Ze kunnen in de magnetron, in de diepvries en de vaatwasser. Ideaal! Ik heb dus ook zo’n ding gevraagd voor mijn verjaardag en gelukkig ook (in mijn favoriete kleur :D) gekregen van mijn lieve vriendinnen.

MonBento Bentobox

MonBento Bentobox

Ik ben ondertussen een paar weken verder en ik ben nog steeds super blij met mijn Monbento Bento Box! Ik kan er eindeloos mee variΓ«ren en merk dat ik steeds meer afwisselende dingen eet bij de lunch. Ik doe er bijvoorbeeld wat cranberry’s bij in een bakje, of wat extra chocosnacks en die kan ik dus mooi apart bewaren. Hij is super handig mee te nemen en ziet er ook nog eens leuk uit. Als je dus op zoek bent naar de perfecte lunchbox zou ik niet verder zoeken. Het is even een investering maar ik vind het het waard. Ik zou je wel aanraden om een donkere kleur te pakken omdat ik merk dat je op mijn roze box al best snel vlekjes krijgt en dan moet ik meer poetsen, haha.

 

Ik vulde hem bijvoorbeeld met deze noedelsalade, wat rauwe noten, dadels, rozijnen en gesneden paprika en wortel.

IMG_4589.jpg

Deze heb ik gevuld met spinazie, noten en rozijnen en de andere kant met bulgur, gegrilde groenten, knapperige kikkererwten, gebakken tofu en koriander:

IMG_4464Als jullie dit leuk vinden om te zien, laat het me weten, dan kan ik mijn lunchcreaties vaker fotograferen voor jullie! πŸ™‚

Liefs, Ilse

ps: dit is geen gesponsorde reclame!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s